Onderhoud

 

Als u geen uren per week aan intensief poetsen wil spenderen, dan is een klik-PVC vloer zonder meer een aan te raden keuze.

Het onderhoud van een klik-PVC vloer is namelijk zeer eenvoudig. Met deze vorm van vloermateriaal hoeft u geen vergeelde of vervuilde voegen te verwachten die u elk half jaar met de stoommachine moet reinigen noch een zware en vaak dure waxbeurt of schuurbeurt. Doordat klik-PVC vloeren over een beschermende laag beschikken, beperkt het onderhoud van een klik-PVC vloer zich tot het stofzuigen, het stofwissen en van tijd tot tijd zwabberen van de vloer.

Het enige periodieke onderhoud dat een klik-PVC vloer nodig heeft, is het vernieuwen van de beschermende was laag, een klik-PVC vloer is dus een onderhoudsarme vloer. Geadviseerd wordt om de waslaag, die direct na het leggen door ons op de vloer word aangebracht, 1 tot 2 keer per jaar te vernieuwen. Hier zijn verschillende producten voor op de markt, een voorbeeld is metropolish van Mflor.
Dus u ziet, u heeft wel de lusten van een houten vloer, maar niet de lasten.

Voor meer informatie en/of vragen kunt u contact met ons opnemen via het contact formulier of via de mail: raymond@braad.nl. Graag staan wij u ook telefonisch te woord. Ons telefoonnummer is: 0521- 511596.

Meer informatie