Privacy Policy

Braad Stoffering/Zonwering  respecteert de privacy van de bezoekers van onze site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft altijd vertrouwelijk wordt behandeld. Door middel van deze privacy policy wil Braad Stoffering/Zonwering duidelijkheid geven in hetgeen wij met uw gegevens doen.

U kunt deze website bezoeken zonder ons enige persoonlijke informatie te verschaffen. Er zijn echter situaties waarbij wij informatie aan u vragen. Bijvoorbeeld om met u te corresponderen, uw aanvraag voor additionele informatie te verwerken. Op deze wijze ontvangt Braad Stoffering/Zonwering uw persoonsgegevens, bijvoorbeeld naam, adres, telefoonnummer of e-mail adres.

De informatie die Braad Stoffering/Zonwering op deze wijze ontvangt, wordt gebruikt om aan  uw verzoek te kunnen voldoen. Bezoekers die dit aangeven op ons contactformulier, kunnen een e-mail ontvangen van ons, telefonisch benaderd worden of op andere wijze informatie ontvangen.

Voor statistische doeleinden worden bezoekersgegevens van onze website bijgehouden. Informatie zoals bezoekfrequentie en de gemiddelde tijd van een sessie wordt gebruikt voor intern beleid en voor verbetering van de webhop. Deze informatie is niet te herleiden tot een individuele bezoeker.

Uiteraard heeft u de mogelijkheid uw gegevens in te zien, te wijzigen of te laten verwijderen. Indien u van deze mogelijkheid gebruik wilt maken, kunt u ons hiervan schriftelijk op de hoogte stellen. Na ontvangst van uw aanvraag zullen wij zo snel mogelijk voldoen aan uw verzoek tot inzage en gewenste correctie of verwijdering van persoonlijke gegevens uit onze database.

Deze webshop bevat hyperlinks naar andere websites. Deze websites worden wel getoetst op betrouwbaarheid, maar Braad Stoffering/Zonwering  kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor de inhoud en privacy aspecten van deze websites. Deze privacy policy heeft slechts betrekking op deze webshop van Braad Stoffering/Zonwering