goedkoopste klik pvc van Quick-step

M_483_1 M_551_1 MFlor Lock Comfort pvc vloeren Braad Stoffering/Zonwering
Welkom bij Braad Stoffering/Zonwering

Klik-PVC.nl is een bedrijf, onderdeel van Braad Stoffering/Zonwering te Tuk (Steenwijk), waar u veilig en voordelig kunt kopen. Braad Stoffering/Zonwering staat al jaren bekend als gerenommeerd stoffeerder en is specialist op het gebied van PVC vloeren en buitenzonwering.

Nu nieuw in ons assortiement Quick-step Balance klik pvc. Deze nu met de beste klik verbinding en de goedkoopste prijs kwaliteit verhouding. Voor een bedrag van maar € 33,75 pm² is het nog nooit zo goedkoop geweest. Dus wees er snel bij!

Via deze site willen wij echter ook de doe-het-zelver bedienen door het aanbieden van klik PVC. Deze klik PVC heeft eenzelfde kliksysteem als het traditionele laminaat. Klik PVC wordt in verschillende houtdessins geleverd. Bij ons kunt u terecht voor klik PVC van de volgende merken: Beautifloor en Quick Step 

Er zitten veel voordelen aan het gebruik van klik-PVC, zo is het een robuuste, kras- en onderhoudsarme vloer. In sommige gevallen is het zelfs in zijn geheel vochtbestendig! Ten opzichte van een verlijmde PVC vloer heeft klik-PVC het grote voordeel dat het verhuisbaar is. Ook is klik-PVC geluidsreducerend, dus minder contactgeluid als bij een laminaat of parket. Klik-PVC is ook geschikt in combinatie met vloerverwarming.

Voor meer informatie en/of vragen kunt u contact met ons opnemen via het contact formulier of via de mail: raymond@braad.nl. Graag staan wij u ook telefonisch te woord. Ons telefoonnummer is: 0521- 511596.