Beautifloor

Bent u op zoek naar een vloer die niet alleen mooi is, maar ook eenvoudig te installeren en onderhouden is? Dan is de collectie Beautifloor klik pvc vloeren de perfecte keuze voor u. Door de krasbestendige toplaag bent u verzekerd van jarenlang woonplezier.


Comfortabel: Een PVC vloer voelt plezierig aan uw voeten en is daardoor erg comfortabel. U kunt deze ook zonder enig probleem op vloerverwarming installeren. Tezamen met het geluiddempende en warmteisolerende karakter verhoogt deze vloer het woongenot.


Makkelijk te installeren: De PVC toplaag van de vloeren is bevestigd op een hoogwaardige en vochtwerende HDF tussenlaag, waarbij de onderlaag van kurk is. Hierdoor zijn de klik pvc vloeren uitermate sterk. Door de uniclic verbinding is de pvc vloer niet alleen eenvoudig te installeren, maar ook nog eens makkelijk verhuisbaar. Bij een eventuele verhuizing bent u dus niet genoodzaakt een nieuwe vloer aan te schaffen.


Anti-allergisch: De Beautifloor klik pvc vloeren zijn zeer geschikt voor mensen met een allergie. De vloeren zijn namelijk antibacterieel, antistatisch en vrij van schadelijke stoffen. Door het vuilafstotende karakter is de vloer ook eenvoudig te onderhouden. Hierdoor is de vloer niet alleen geschikt in woon-, slaapkamers en keukens, maar ook in winkels, kantoorruimten en zelfs restaurants.

Voor meer informatie en/of vragen kunt u contact met ons opnemen via het contact formulier of via de mail: raymond@braad.nl. Graag staan wij u ook telefonisch te woord. Ons telefoonnummer is: 0521- 511596.

 

Weergave: Lijst / Rooster
Aantal weergeven:Sorteren op:
Laghi
Beautifloor Laghi klik pvc   Afmeting: 1235 x 305 mm Totale dikte: 9,5 mm ..
€38,95
Excl. BTW: €32,19
Montagne
Beautifloor Montagne klik pvc Afmeting: 1235 x 230 mm Totale dikte: 10 mm PVC..
€47,95
Excl. BTW: €39,63
Meer informatie